Andra behöver sova en natt, för oss räcker det lätt med en kvartJahja, då var det det där med mina "sömnproblem". Jag sover inte ordentligt och blir allmänt små putt på allt och alla, vilken suger, man vill ju inte gå runt och va vrong.

Jaja, imorgon bär det iallafall av till Utkikstornet. Vi ska bada, sola, äta picknick och bara rent av mysa. Utkikstornet är ett ställe som vi cyklat till enda sedan jag och min bror va små pygmeér. Varje år spikar vi in en spetsig sten i en klippskreva och de sitter kvar varje gång vi kommer tillbaka. Där kan jag verkligen koppla bort allt annat och bara relaxa, slappa och koppla av livet för några timmar.
Runt 3 snåret bär det av hemåt, då ska vi göra iordning för min kusin och faster som kommer hit över helgen. Det ska bli supermysigt att ha dom på besök.
Och sedan på söndag/måndag åker jag upp till Ebbas land tillsammans med henne, hennes familj, hennes kusin och kanske morbror och morfar. Så det blir fullt ös, medvetslös den veckan.. haha.

Btw, satan vad jag vill ha en septum piercing!!!  ÅH!! GE MIG!

Kommentarer
Postat av: Groupie

Septum piercing, kan funka. Men av egna erfarenheter är det svårt att få det bra. På grund av att det är mycket brosk i näsan.

Samt har man inte en hög smärt tröskel, är det svårt att hålla rent. Vilket kan leda till infektioner.Jag fick åka till sjukan och operera bort det. På grund av en akut infektion, i och med en förkylning.

Det var min tredje body piercing, så jag visste vad jag höll på med. Men det kan gå illa endå.Men visst, för all del. Var lite hardcore gör en. Men om du vill ha mitt råd fixa en riktig fake nos ring. För du är snygg i nos ring. Minns din bild under inlägget blodsband, den fångar min uppmärksamhet ännu.

Ett annat råd, gör en navel piercing till att börja med. Så du får lite erfarenhet av body piercing innan du gör septum. För det är inte samma sak som att ta hål i örsnibben.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0