Fredagsmys

Här kommer en snabb video, nu ska jag dra ut och fotografera och bara chilla med Isabel och Sara.

Du väljer själv hur långt du vill gå


Kent - Isis & Bast
Åh, vad jag älskar Kents nya skiva. Den är underbart vacker, fin, känslosam, bra, fin. Åh!

Hey yall.
Idag hade vi en dansinspiratör i skolan, och vi lärde oss foxtrott, Bugg och Vals. Trevliga danser, fast man kom väl kanske lite väl nära sin kan jag tycka, men det var helt klart kul. Bra för framtiden vet jag dock inte om det var, det känns som att jag kommer att glömma bort allting tills imorgon, men annars var det väl en bra erfarenhet och bra träning.

Imorgon är det fredag. Favoritdagen på skolveckan. Skönt med lite långhelg och valborgsmys med min fina vän Caroline. Tycker dock att valborg är en konstig högtid, den är till för att ungdommar skall supa, knulla och skita iprincip. Kan inte hålla med på att den är så rolig som alla säger. Men annars är den ju bra. Brasan, är dock inte så rolig. Det är ju liksom bara eld, vem bryr sig. Det är ju inte direkt som att nåt ändras från år till år, alltid samma, med lotter, tipspromenad, fackeltåg, godis och massa skrikande fulla människor.

Yo!.


Bild från Beligen resan 2012 tillsammans med finaste Ebba.

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag hatar franskaprov. Fy satfläsk. Det är värre än alla nationella vi har haft och kommer alltid att vara. Fy.
Sitter fortfarande och präntar in alla glosor och verbböjelser. Det är svårt och jag är nära på att falla isär snart. Vi har så mycket plugg/prov/inlämningar den här sista biten som vi har kvar i nian.
Det är dock helt sjukt hur snabbt tiden gått.
Jag minns så väl första skoldagen i nian. Hur man gick lite små frustrerad tillsammans med Adeline och Isabel till skolgården där vi välkomnades med kramar och musik. Ja, det var minsann inte tider. Fy skjutsingen vad skönt det ska bli att slippa skolan, att slippa gillbo, att slippa alla människor man inte gillar och bara få börja om på nytt. Ah. En nystart är helt enkelt vad jag behöver i mitt liv.

Jag har börjat träna. Jag känner mig stolt över mig själv och märker faktiskt resultat redan. Jag orkar mycket mer och känner mig allmänt piggare. Jag försöker även att äta lite nyttigare, men det går ju att diskuteras om jag lyckas eller ej. Men kaninmaten som alla människor kallar för sallad har jag inte börjat inta än, det får vänta tills jag känner mig redo.
Men hörrni. Nu är det ju snart Maj, och jag kommer iallfall ta detta som en start på ett hälsosammare och roligare liv!

Fanfanfan


Hey y'all.
Überfin kväll med den underbaraste. Vi var ute och gick i nästan 2 timmar, vi pratade och bara njöt av ledigtid.
Imorgon blir det förmodligen att hitta på nåt med mamma. En sväng till Söder eller nåt kanske.

Alla är vi små mainstreams


Hey there!
En fin dag blev detta. Skolan sög dock. Jag failade på ett prov och allt var så långtråkigt. Men efter skolan drog jag, Math, Camilla, Adeline och Sanna hem till Adeline för att filma ett bildprojekt. Så jävla grymma människor!
Och snart hämtar mor upp mig så åker vi två och käkar på restaurang med Mormor och morfar, mina förebilder här i livet.Era komentarer gör mina dagarnina
om Don't sell love to another man.:

Jag har suttit och kollat igenom många av dina videoklipp och shit vilken underbar tjej du är!!
Så skulle mest säga att du är asgrym, you go girl! kram

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag blir så glad av sånt här! Nina, tack så jättemycket! <3 Kram!

Nostalgi (ett år sedan)Åh!!

10 saker du inte visste om mig

1. Jag har en kärlek till den svenska filmen "kopps".
2. Jag har aldrig varit i ett förhållande.
3. Jag har en bettskena på mig när jag sover (gnisslar tänder när jag sover).
4. Jag älskar "Hipster stilen" på pöjkar och flickor.
5. Jag har ticks när klockan är jämt (20.20 eller 12.12 osv..)
6. Jag gråter nästan till alla filmer när jag är ensam, då jag kan assosiera till saker i mitt liv.
7. Jag vill tatuera mig på 3 ställen på kroppen.
8. Jag tycker att nyckelben och ryggslut är det finaste på människokroppen.
9. Jag har en fobi för utklädda människor (clowner, skellett, kaniner.. u name it).
10. Jag gråter nöstan aldrig framför människor. Då känner jag mig svag.


Jag älskar dej så, som att vara beväpnad


Kent. Krunegård. Hellström.

Godkväll.
Jag sitter redan i sängen med skavsår och trötta ögon efter dagens promenader i stan.
Jag och Ebba åkte in till stan för att käka men inga vidare planer, så vi gick ständigt runt och försökte komma på nåt att göra. Det slutade med att vi åkte till söder för att äta och lämna tillbaka ett par shorts. Sedan hoppade vi på tunnelbanan och åkte till Tc för att sedan gå till Sko Uno där vi provade Docs och Creepers. Kul liv.
Sedan gick vi runt som yra höns innan vi bestämde oss för att åka hem. Väl hemma blev det pannkaks middag och film.


Jag saknar ingenting, eller jo. Jag saknar dej.

Godeftermiddag.
Slappdag var bara förnamnet på denna dag. Vaknade klockan 11 och gick just upp ur sängen. Snart kommer finaste Linnea hit och förgyller min dag. Vi ska kolla på kops (världens bästa film) och bara chilla.

Jag funderar starkt på att göra "ombre hair", men här kommer ett litet kollage på de snyggaste hårtrenderna justnu enligt mig.


Många som måste bort

Ojsan hoppsan vad länge sedan det var sen jag bloggade senast!
Men nu är jag tillbaka, gladare än vanligt.
Beligen resan var toppen, vi hann med massor och nu är min upplevelsebank lite rikare. Jag kom hem till glada vänner och ett påsklov som väntade strax utanför dörren. Långfredagen firades med en tripp till gamla stan med Isabel och Patrick, där inne mötte vi även upp Eira. På kvällen kom Linnea över och vi kollade på golf, tror inte att jag skrattat så mycket på väldigt lång tid. Påskafton firades hos mormor och morfar som vanligt. Mys.
Igår umgicks jag med underbara Linnea igen. Vi kollade på film, spelade alfapet på spanska, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Vi insåg också även att Markus Krunegård ska på peace and love och läste att man endast måste vara 15 för att komma in på dem konserterna!! Åh, jag älskar mitt liv just nu!! Så i sommar blir det Kent och Krunan. Vackert.

Idag ska jag minsann till ögonläkaren igen. Hoppas på att min ögonträning gett resultat och att jag kanske kan hitta ett par glasögon som passar mig för en gångs skull. Jag vill inte ens veta hur mycket alla mina olika glasögon kostat de senaste åren.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för avgång hemifrån!

Förresten! Ska jag ombrea mitt hår?Vad tycker ni?

RSS 2.0