Mina kinder kanske var rödare.

Det här med att uppdatera har väl inte varit en stor del i mitt liv den senaste tiden. Livet kom helt enkelt ivägen.
Jag har varit lite överallt sen sist.
Förra veckan åkte jag upp till Ebbas land. Vi hade hur mysigt som helst, och det bör göras om. Vi åkte ut med båten till öar, fiskade, åt gott, solade och badade. Precis så som de ska vara på sommaren, jag har även varit i Dalarna, uppe hos mormor och morfar. Där gjorde vi också riktigt somriga saker. Vi fiskade, bakade, plockade blåbär, myste, sov. Ah, hade det allmänt bra helt enkelt.
Nu är jag tillbaka på Ingarö, landet, och snart börjar skolan igen. Det är endast 13 dagar kvar nu. Jag har en väldigt annorlunda kännsla i kroppen, samtidigt som jag är hur taggad som helst, känner jag en liten oro. Kommer jag verkligen trivas? Kommer folk tycka illa om mig? Tänk om jag inte får några vänner? osv.. Alla dessa frågar kretsar ständigt i mitt huvve och bråkar med de positiva tankarna. En ny stad, nya möjligheter och nya vänner!
Ja, hörrni, ibland känner man sig faktiskt lite smått schitzofren när man börjar fundera över sånna här saker.
Men, i slut ändan brukar ju allt ordna sig, så detta ska nog gå bra!
Det jag har kvar att göra på lovet är väl egentligen, köpa en ryggsäck, köpa skolmaterial, spela minigolf med familjen, träffa Salvador, träffa Sara och Isabel, fira pappas födelsedag, shoppa nya kläder, klippa mig och ligga dagen innan skolan början med en klump i magen i sängen och vrida och vända på olika tankar.
Låter väl som två trevliga veckor?

Kommentarer
Postat av: emilia

bloggen finns alltid kvar :D

2012-08-03 @ 21:43:59
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: alexandra

ohh va söt du är i glasögon :D

2012-08-03 @ 23:04:50
URL: http://alexandragaspar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0