Andra behöver sova en natt, för oss räcker det lätt med en kvartJahja, då var det det där med mina "sömnproblem". Jag sover inte ordentligt och blir allmänt små putt på allt och alla, vilken suger, man vill ju inte gå runt och va vrong.

Jaja, imorgon bär det iallafall av till Utkikstornet. Vi ska bada, sola, äta picknick och bara rent av mysa. Utkikstornet är ett ställe som vi cyklat till enda sedan jag och min bror va små pygmeér. Varje år spikar vi in en spetsig sten i en klippskreva och de sitter kvar varje gång vi kommer tillbaka. Där kan jag verkligen koppla bort allt annat och bara relaxa, slappa och koppla av livet för några timmar.
Runt 3 snåret bär det av hemåt, då ska vi göra iordning för min kusin och faster som kommer hit över helgen. Det ska bli supermysigt att ha dom på besök.
Och sedan på söndag/måndag åker jag upp till Ebbas land tillsammans med henne, hennes familj, hennes kusin och kanske morbror och morfar. Så det blir fullt ös, medvetslös den veckan.. haha.

Btw, satan vad jag vill ha en septum piercing!!!  ÅH!! GE MIG!

Det gör ont att veta, men lika ont att undra

Gårdagen var mycket lyckad på skansen.
På genrepet när Markus sjöng "det enda jag saknar här nu är du" pekade han rakt på mig och jag höll på att dö. Ni skulle sett min min, jag blev som förstelnad, knäsvag och helt skakig, töntig? Jag vet. Men han är en sån underbar artist och jag kunde inte göra nåt åt hur jag reagerade.
Ni människor som inte såg på allsång kan gå in på svt play och kolla. Man ser dock oss flera gånger och alla såg vi ut som en bunt muppmongos, men, men. Jag får skylla på hagelstormen som drog in över stockholm stad runt 2 snåret. Hemskt, för att vara precis. Det var nog ett av de värsta väder jag varit ute i någonsin. Fy fan.

Nej hörrni, nu ska jag ta och sova, är hur trött som helst då jag inte sovit bra alls de senaste dagarna,
Bilder på Krunis kommer upp senare i veckan.


Det är en lång väg nerKänslan när man har en egen stuga på landet och kan spela Håkan Hellström på högsta volym utan att någon klagar. Åh.

Faller fritt på midnattsgatorna

                           
 


1. Vinröd beanie
2. Vinröda Manchesterbyxor
3. Vinröd Hoodie
4. Vinröda vans

Åh, ge mig!

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.


         Sover du?
Tiden går verkligen fort när man har roligt. Det är helt sjukt vad jag har förändrats på bara ett år. På de övre bilderna ser ni "Olivia i juni 2011" och de under "Olivia i juni 2012". Undra hur jag kommer se ut nästa år då? "Olivia i juni 2013". Ojojoj!
Åh, kolla bara på håret, minst 10 cm längre. Va stolt jag är, satan vad jag har kämpat slaviskt för mitt långa hår!

Kan du älska mig, som jag älskar dig

Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner och nu minns jag, jag förstår inte livet, inte det minsta.

              
              
              
              
              
              
                
               Jag kan inte beskriva min kärlek till denna man. Den är oändlig, det är som man inte 
               vet var man ska ta vägen när man hör hans underbara låtar eller när man kollar på
               hans bilder. Han är så underbar, och ni andra Håkan fans vet exakt vad jag menar.
             


I min kevlarsjäl


Orions bälteHola!

Du är det finaste jag vet, när allt annat är falskt och fel


Håkan Georg Hellström.
Denna underbara man går inte riktigt att beskriva på ett rättvist sätt, han är så otroligt mycket för mig. Han är glädje, han är sorg, han är skratt, han är tårar, han är besvikelse, han är uppmuntran, ja han är helt enkelt en räddare i nöden, hans musik finns där i alla lägen i livet.
Håkan är inte bara en artist för mig, han är en förebild, han är en psykolog, han är en underbar man som kom in i mitt liv vid en perfekt tidpunkt. När jag var i den djupaste smärtan påväg upp fanns musiken där för mig i alla lägen. Jag har gråtit, jag har skrattat och jag har bara varit i musikens sällskap.

Jag minns hur han kom in i mitt liv. Det var faktiskt min bästa och underbara kompanjon Ebba som introducerade honom i mitt liv. Jag, Ebba och Jenny var på Ebbas landställe och vi hittade "Känn ingen sorg för mig i Göteborg" om jag inte missminner mig. Så vi lyssnade på den och alla var överrens om att det var rätt bra. Sedan när vi åkte hem från Ebbas land så började vi alla tre lyssna lite mer på honom och Ebba frågade oss om vi ville med på hans konserter när han kom till stockholm, men jag tackade nej, han var liksom inte SÅ bra då enligt mig. Men med tiden insåg att jag gjort mitt livs sämsta val att inte gå på konserten. Han kom att bli den viktigaste, underbaraste och finaste artisterna i mitt liv. Han är en sån stor inspirationskälla och förebild. Min första Håkan konsert var i Västerås. Det var jag, Ebba och Håkan, resten försvann och jag var som på rosa moln. Underbara Håkan. Den senaste Håkan konserten jag var på, var på grönalund. Den konserten var så underbart vacker. Jag stod i publikhavet, dansade, skrek, sjöng och grät , om vartannat och på slutet fångade jag två rosor och gick därifrån med ett stort leende på läpparna och ett minne för livet.

Ja, denna text skulle, som ni förstår kunna fortsätta i en evighet men jag måste hejda mig någongång. Hur som helst är jag fast vid denna underbara mannen och jag är förevigt tacksam för helgen på Ebbaslandställe.
Det sista jag vill säga är, Kom igen Håkan, kom tillbaka, vad skulle vi annars göra?


When the weather is fine

                    Kom igen Håkan, Vad skulle vi annars göra? 
                    
                   
                   
                   
                   
                     
                   
                   
                    Oh ja, sommar när den är som bäst. Jeansshorts, bikini, pool, hav.

Loving you makes life worth living

                   The nights we held on to the morning.
                  
                   
                   
                  
                   Didn't we almost have it all?

Hur mitt rum ser ut

Fick en förfrågan om att visa hur min rum ser ut, så hät kommer en video!


Stjärnorna lyser väl lika starkt i din del av staden.

Hallå, är du där, är du kvar, hallå, finns det någonting kvar.
Stjärnfall, sjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från den dagen. Stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag. Stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag. 

                   
                  
                    
                  
                  
                  
                 
                 
                 
                 
                 


Dare to dream

                              
                              
                              
                               
                               
                               
                               

Och så blinkar det till, gröna, röda, gula, ljus

Hej alla tappra läsare som fortfarande är kvar trots min paus.
Ja, sen jag bloggade senast har jag hunnit sluta 9:an, varit på landet, firat midsommar, jobbat, skaffat glasögon, varit i Dalarna och på Peace and love med dom finaste! Ja, jag har helt enkelt levt de livet jag förlorade under min tid på Gillbo.
Dock är mitt liv inte perfekt just för tillfället, men jag låter det lyckliga inom mig erövra!
Ja, Peace and love var perfekt och underbart, jag kommer förmodligen att göra en videoblogg snart också där jag berättar om hur det var där. Men jag fick se Markus Krunegård 2 gånger, uppleva en Kent konsert för första gången i mitt liv, se Tomas di leva och umgås med mina underbara vänner. Ja, livet är bra härligt ibland.
Denna, och förra veckan jobbade jag. Slavarbete på timotejvägen med andra ord. As charmigt med ont i ryggen, kläder täckta av målar färg och allergiska reaktioner.

Ja, mer får ni helt enkelt reda på i mitt nästa inlägg där jag ska försöka gör en videoblogg också!!

Tjofräs!


RSS 2.0