MullVad är det för fel på att ha lite hull på kroppen, att låren går ihop eller att du kan ta ett grepp kring magfettet?
Dagens samhälle pressar oss alla för mycket, kvinnor ska ha superplatta magar och låren får inte nudda varandra. Killar måste ha sixpack och ha armar med samma omkrets som en tunnel.

Jag tycker att det är fint att vara naturlig. Att man har lite hull här och var, och vad är det för fel på att vara naturlig? Vad är det för fel på att trivas med sin kropp?

Jag har alltid varit en normalbyggd kvinna, med en smal midja och ett par breda höfter. Någonting jag ärvt av min mamma, och därmed ingenting jag kan göra något åt, men jag trivs med det. Jag trivs med mig själv, jag får helt enkelt leva med att jag ser ut som jag gör. Jag kanske inte är supersmal, men vad gör det? Jag trivs och så är det med det!
För vet du vad, det finns ingen som du och vi alla kommer i olika former. Precis som äpplen och päron! Tänk att du är unik. Så, ryck upp er. Livet är så mycket mer än att oroa sig för vad folk kommer tycka på stranden, eller vad folket i simhallen kommer säga. Alla är så upptagna med egna komplex som du själv aldrig lagt märke till. Så droppa handduken och visa att du är stolt. Visa att du trivs med den du är!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0