Det gör att vi älskar dig

Ska jag färga mitt hår såhär? Jag behöver verkligen en förändring? 

Soul

 

Videoblogg från igår.

Jag kommer aldrig mer tillbaka
Röda lyktor

Hej peeps!
Idag var en hyfsat vanlig dag skolorna trots en kaosartad morgon och skolfoto.
Efter skolan drog jag och halva klassen för att käka på Max i stan (Uppsala, jag tog migåter myggetsmål med fanta och bearnaise sås. Mums. 
Sedan bar av hemåt med världens finaste människa. Och väl hemma gick jag i princip och la mig. Är så sjukt trött, och skolans möjliga nedläggning får mig att må som skit. Jag som verkligen hittat hem.
Aja, tack o hej. Det får bli allt för mig idag! 
 
Pussen! 

Jag vill ha nya chanser
Det var ett långt tag sedan jag bloggade nu, men jag har inte haft tid. Eller ja, rättare sagt har jag inte haft nån motivation. Men nu ska jag försöka komma igång igen, för jag älskar ju att skriva. 

Den senaste tiden har det hänt en hel del saker, blandannat ska jag flytta. Imorgon är det fotografering av huset, och ja, det känns konstigt nog lite tomt. Dock är det enda jag kommer sakna att bo så nära min bebis, men, men,  jag hoppas att det ska gå bra ändå. Min skola ska kanske läggas ner, vilket kan betyda, omval av gymnasium vilket suger då jag älskar både min klass, lokalerna, maten, lärarna, stämningen. Ja, jag älskar verkligen min skola och skulle rekomendera den starkt till alla som ska välja skola. I Oktober får jag reda på hur det blir. Alla får hålla sina tummar. 

Vi hörs, snart! 

RSS 2.0